Dansk

dumpet dansk

17. juni 2010 af dianbo (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej alle sammen.

jeg har lige fået dansk skriftlig tilbage og udslaget var ikke godt. 

jeg fik simpelthen 00, men mit spørgsmål er så om jeg et dumpet dansk helt og bliver nødt til at tage dansk om.

Jeg har ellers 4 i skriftligt og 7 i mundtligt. er jeg så dumpet eller hvordan ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. juni 2010 af Banan1 (Slettet)

nej du er ikke dumpet dansk. dit gennemsnit i dansk er ( 4+7+00)/3=3,6 = over 2 = bestået!


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. juni 2010 af jghkilæ (Slettet)

Banan1 kan man godt stille det sådan op? Mener A-fag tæller forskelligt fra c og b.
 

Har fået 4 og 4 i årskarakterne, Dansk A

Har fået 7 i skriftlig og 00 i mundlig til eksamerne??

Har jeg så dumpet???


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. juni 2010 af Dj Pham (Slettet)

Nej det har du ikke..! Du er stadigvæk beståey


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. juni 2010 af jghkilæ (Slettet)

Nogle uddannelser  kræver da man har bestået dansk.
Hvis jeg har fået 00, så har jeg da ikke bestået dansk.


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. juni 2010 af Banan1 (Slettet)

jo de kigger jo på dit samlede snit i dansk og ikke på enkelte karakterer..


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. juni 2010 af jghkilæ (Slettet)

Super.
 


Brugbart svar (1)

Svar #7
18. juni 2010 af Quantum (Slettet)

Det kan godt tænkes, at du skal læse et fag, hvor man kræver at du har bestået Dansk i alle evalueringer. 


Skriv et svar til: dumpet dansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.