Matematik

BLÆKREGNING-RENTER !

17. juni 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hansen indsætter 65.550,00 kr. i en bank, der giver 9 % p.a

Beregn den årlige rente. 

Hvor meget kan Hansen ialt hæve, hvis han tager pengene ud efter et halvt år ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2010 af mette48 (Slettet)

Årlig rente=kapital*rente%/100=65550*9/100=

Rente på et halvt år=årlig rente/2=65550*9/(2*100)

Læg kapitaler og den halvårlige rente sammen, så ved du hvad han kan hæve


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. juni 2010 af LaustSonne (Slettet)

Årsrente: 65 550,00 * 0,09 = 5 899,5

Kapital plus halvårsrente: 65 550,00 + (0,5 * (65 550,00 * 0,09)) = 68 499,75 
 


Skriv et svar til: BLÆKREGNING-RENTER !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.