Matematik

projektion

18. juni 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 hey derude .

Når man har bevist  " projektionen af en vektor på en vektor" - sætning, hvordan kommer man så til sætningen om længden af projektionen ? 

på forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2010 af mathon

a projiceret på b  = ((ab)/|b|2) ·b   = ((ab)/|b|)·(b/|b|)    med længden |ab|/|b|

b projiceret på a = ((ab)/|a|2) ·a = ((ab)/|a|)·(a/|a|) med længden |ab|/|a|

                           


Svar #2
18. juni 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 tak for det :D 


Skriv et svar til: projektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.