Kemi

Pufferligningen

18. juni 2010 af aio07ycs (Slettet)

Hvorfor kan pufferligningen omskrives fra pH = pKs(S) + log([B]/[S]) til pH = pKs(S) + log(n(B)/n(S)) ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juni 2010 af mathon

den korresponderende base og syres volumen, V, er fælles

hvorfor

                     [B] / [S] = (nb/V) / (ns/V) = (nb) / (ns)                   efter forlængning med V

                                    


Skriv et svar til: Pufferligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.