Matematik

enhedscirklen

21. juni 2010 af mark1015 (Slettet)

Hvordan definerer jeg sinus, cosinus og tangens ved hjælp af enhedcirklen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2010 af Duffy

Prøv at kigge i din matematikbog . . .


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. juni 2010 af NejTilSvampe

hvis du har en cirkel x2+y2 = 1  så kan du tegne en tilfældig linje der går igennem origo og et punkt på cirklen P(x0,y0).

Den linje har en vinkel v med x-aksen.

sin(v) = y0

cos(v) = x0

tan(v) = sin(v) / cos(v) = y0 / x0

Det er vist den nemmeste måde jeg kan forklare det på :p


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2010 af Booklover (Slettet)

Cosinus til en vinkel defineres på x-aksen, sinus til en vinkel defineres på y-aksen og tangens til en vinkel defineres uden for cirklen ...


Skriv et svar til: enhedscirklen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.