Matematik

Skalarprodukt

21. juni 2010 af dressed (Slettet)

 Hvad er et skalarprodukt, og hvilke regneregler findes der til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2010 af peter lind

a=(a1, a2), b = (b1,b2) a·b = a1*b1+a2*b2, a·b = b·a, a·(k*b+l*c) = k(a·b) + l(a·c). Det kan udvides til flere dimensioner.


Svar #2
21. juni 2010 af dressed (Slettet)

 Er det et skalarprodukt ,eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2010 af peter lind

ja. Det er et skalarprodukt.


Svar #4
21. juni 2010 af dressed (Slettet)

 FIndes der kun et eller hvad kendetegner et skalarprodukt?

Og kender du regnereglerne. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. juni 2010 af mathon

genlæs #1


Svar #6
21. juni 2010 af dressed (Slettet)

 Det er bare lidt forvirrende... Så det er regnereglen?


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. juni 2010 af mathon

a = [a1, a2], b = [b1,b2]

 definition af skalarprodukt                       ab = a1·b1 + a2·b2        dvs en talværdi


Skriv et svar til: Skalarprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.