Matematik

BLÆKREGNING-GEBYR-KURS

24. juni 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Kursen på schweizerfancs er 376. ( 100 sfr. = 376 kr. )

Hvor meget skal jeg betale for 2500 sfr., når banken

skal have 17 kr. i veksel-gebyr ?

Vær venlig også at skrive hvordan i gør det, så jeg kan forklare læren hvordan det er regnet ud :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2010 af Brateslav (Slettet)

 (25x376kr)+17kr = 9417kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juni 2010 af Economist (Slettet)

Du har prisen på 100 sfr, og du skal have 2500. Så skal du jo bare gange 25 med prisen på 100 sfr og tillægge vekselgebyret.

25*376+17=9.417 DKK


Skriv et svar til: BLÆKREGNING-GEBYR-KURS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.