Matematik

årskarakter bestået eller dumpet?

25. juni 2010 af Baadshah89 (Slettet)

Hej Alle

Jeg skal til at søge på en udannelse der kræver matematik B bestået, jeg har haft matematik på A men dumpede skriftlig 00.

Det ser sådan ud:

2g årskarakter 02 mundtlig 02 skriftlig, det er så matematik B, da jeg var i 2g.

3g årskarakter 02 mundtlig 02 skriftlig, men skriftlig fik jeg 00, men det er så matematik A.

Nu hvis min uddanelse kræver matematik b bestået er jeg bestået eller dumpet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. juni 2010 af manne1 (Slettet)

bestået .. du gennemførste jo mat B med et snit på 02

du ville havde bestået mat A hvis du havde fået højere i årskaraktere og var dumpet til den skriftlige eksamen.

fx 7 mundtligt & 7 skriftlig & 00 = 14 som ska divideres med 3 dvs. så ville du havde haft et snit på 4,7 hvilket er over 2 så du ville havde været bestået.

alt i alt betyder eksamenskarakteren ikke så meget, hvis bare man er bestået i faget med årskarakterene.


Svar #2
25. juni 2010 af Baadshah89 (Slettet)

 ok så jeg har bestået mat b sidste år pga min årskarakter?

hvad med mat A, hvor jeg fik 02 02, men 00 til skriftlig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. juni 2010 af manne1 (Slettet)

ja mat b har du bestået.

(2+2+0) = 4/3 = et mat A snit på 1,3 ... du er dumpet mat A, men du har jo bestået mat B så du ska nok komme ind på en videregående udd.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. juni 2010 af Blueoil (Slettet)

Du har bestået Mat B hvis Mat A er et tilvalg, som du foretog midt i 2.g.

Hvis du har haft Mat A siden 1g (som studieretning), så kan du ikke få et bevis på at have bestået B-niveauet.


Svar #5
25. juni 2010 af Baadshah89 (Slettet)

 Mat A har været der siden 1g, men jeg har årskarakter for 2g for mat B som er bestået...

Jeg er lidt forviret 


Svar #6
25. juni 2010 af Baadshah89 (Slettet)

 Er der nogen der ved 100% hvordan dette forgår, jeg er ved at blive lidt nervøs for dette.

Fik 02 02 i årskarakter i 2g, der havde jeg matematik B. Jeg havde matematik rigtigt på A. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. juni 2010 af Blueoil (Slettet)

Jeg mener altså ikke, at du har bestået Mat på B, når du har Mat A som studieretning... Men lige meget hvad, så ring til gym, da det er dem, som skal give dig bekræftelsen på Mat B bestået på papir, såfremt dette er tilfældet.


Svar #8
25. juni 2010 af Baadshah89 (Slettet)

 Men tæller årskarakter på dette ikke som et bevis??

Der er nogen der har kendskab til dette??


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. juni 2010 af ggf (Slettet)

Det give rjo ikke meninG? Du påstår at du altså har Mat A som studieretningsfag, hvilket vil sige at du har det i alle 3 år, så du kan umuligt have haft mat B ved siden af..

PS: Du er dumpet i Mat A såvel som B


Svar #10
25. juni 2010 af Baadshah89 (Slettet)

 1 år mat C, 2 år mat b og 3 år mat a

2 år årskarakter giver bestående matematik, sp burde det være bestået ik?

Jeg ved ik, er total forvirret


Brugbart svar (2)

Svar #11
25. juni 2010 af ggf (Slettet)

#10

desværre du er dumpet :-S

du kan evt. yjekke efter med dette: http://www.solgym.dk/images/worddokumenter/gennemsnitsudregning_-_stx.xls


Svar #12
25. juni 2010 af Baadshah89 (Slettet)

 Jeg skal lige snakke med vejlederen om jeg er bestået pga min årskarakter eller ikke....


Brugbart svar (0)

Svar #13
25. juni 2010 af Fubu_girl (Slettet)

Du er dumpet i mat A, da det er din afsluttende fag.

Mat B gælder ikke, da din studieretning kun handler om mat A, om du så er bestået i mat B og C med 12 gennemsnit, så vil det ikke betyde noget, da det er mat A du afsluttede som del af studieretnigen i 3.g.

Jeg dumpede også mat A skriftlig, men havde dog 7 i årskarakter både skriftlig og mundtlig, som gjord at jeg bestod mat A.

Håber du forstår det :)


Brugbart svar (0)

Svar #14
25. februar 2011 af tolgaek (Slettet)

 hvad så med mig? har samme problem...

skal bruge mat. b niveau, men har haft det på A som studeiretning...

jeg fik 00 - 00 i årskarakter, men kom til eksamen i mundtligt og bestod med 2..

men så er jeg vel stadig dumpet skriftligt? dvs. jeg faktisk også er dumpet på b niveau??


Brugbart svar (0)

Svar #15
25. februar 2011 af tolgaek (Slettet)

 forresten var du ikke op til eksamen??


Svar #16
26. februar 2011 af Baadshah89 (Slettet)

 Hvis du fik 02 02 på andet år, så har du bestået mat b. Det havde jeg og fik også et bevis fra skolen.


Skriv et svar til: årskarakter bestået eller dumpet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.