LaTeX

Problem med figur reference

06. august 2010 af beffy (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej igen.

Jeg har et problem med at referere til figurer. Jeg bruger følgende kode:

\documentclass[a4paper]{article}

\input{packages}
\input{scripts}

\begin{document}
A plot of the score against $k/n$ is done in Figure~\ref{fig:bonphy_big_fam} and Figure~\ref{fig:bonphy_midsize_fam}.

\begin{figure}[tbh]
\centering
\includegraphics[angle=270, width=12cm]{graphic/big_fam_graph.eps}
\label{fig:bonphy_big_fam}
\caption{Showing the $SP$ score for the big{\_}fam family for various bonphy methods.}
\end{figure}

\begin{figure}[tbh]
\centering
\includegraphics[angle=270, width=12cm]{graphic/midsize_fam_graph.eps}
\label{fig:bonphy_midsize_fam}
\caption{Showing the $SP$ score for the midsize{\_}fam family for various bonphy methods.}
\end{figure}

\end{document}

Men referencerne er tomme. Teksten bliver "...in Figure and Figure ." Har jeg det under en subsection så bliver referencen i stedet ",,,in Figure 5.1 and Figure 5.1", hvor 5.1 er nummeret på subsection'en. Kan ikke rigtig se hvad der skulle være galt med koden. Nogle bud?

Stefan


Brugbart svar (3)

Svar #1
06. august 2010 af daleif (Slettet)

klassisk fejl, det er \caption som giver nummeret, ikke figure, placer derfor \label EFTER \caption


Svar #2
06. august 2010 af beffy (Slettet)

Tak igen igen! Synes bare jeg havde læst, at det skulle være før \caption, men det må være en læsefejl :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
06. august 2010 af daleif (Slettet)

tag et kig i min latexbog. Det ville aldrig give mening at sætte den før, med mindre du var interesseret i at vide hvilket afsnit figuren er i og hvilken side.


Skriv et svar til: Problem med figur reference

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.