Matematik

Hjælp det haster.

14. august 2010 af almedinaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Min opgave lyder:

En funktion er givet ved forskriften f(x)=2x+sin(x).

a) Bestem en løsning til ligningen f(x)=1.

b) Gør rede for, at ligningen f(x)=c har netop én læsning for alle c.

Kan ikke helt gennemskue opgaven :S

Håber nogen kan hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2010 af mathon

bevis
at f(x) er monotont voksende i hele Dm(f)


Skriv et svar til: Hjælp det haster.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.