Matematik

logaritme ligning

17. august 2010 af twee (Slettet) - Niveau: B-niveau

ln(-x)+1=4

hvilken regl skal man bruge her? jeg kan simpelthen ikke få den til at gå op


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. august 2010 af NejTilSvampe

 ln(-x)+1=4

ln(-x) = 3

e^ln(-x) = e^3

-x = e^3 

x = -e^3


Skriv et svar til: logaritme ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.