Matematik

Brøker

17. august 2010 af 2uT (Slettet)

1) 3/8 af 16

2) 4/5 af 45

3) 2/3 af 66

4) 5/7 af 63

5) 1/10 af 99

Hvordan finder jeg ud af dette? udregning, osv.. gerne trin for trin ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2010 af NejTilSvampe

1)  3*16 / 8  = 3*(16/8) = 3*(2) = 6


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2010 af mette48 (Slettet)

gang tælleren med tallet og divider med nevneren eller forkort brøken


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.