Matematik

Lidt hjælp?

26. marts 2005 af Jybo (Slettet)
Nogen der ved hvordan 3^x / ln(3) integreres? - Hvilken metode er det smartest at bruge?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2005 af erdos (Slettet)

1/ln(3) er en konstant. Du finder en stamfunktion til 3^x.

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2005 af erdos (Slettet)

1/ln(3) er en konstant. Du finder en stamfunktion til 3^x.

Svar #3
26. marts 2005 af Jybo (Slettet)

Så hvis jeg tager dte ubestemte integrale så bliver det altså bare:
1/ln(3)*(3^x/ln(3) ???

Svar #4
26. marts 2005 af Jybo (Slettet)

+ k...

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2005 af Duffy

Da

S(a^x)dx = a^x/ln(a) + k

er

S(a^x/ln(a))dx = a^x/(ln(a))^2 + k


således er



S(3^x/ln(3))dx = 3^x/(ln(3))^2 + k



Duffy

Svar #6
26. marts 2005 af Jybo (Slettet)

Var det ikke også det samme som jeg havde skrevet ovenfor??

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. marts 2005 af Duffy

Joh!


Duffy

Skriv et svar til: Lidt hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.