Matematik

substitution af integraler

22. august 2010 af rnadal (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal benytte den angivne substitution til at bestemme

∫ x√x2 - 2 dx , t = x2 -2

og

∫ sin x√cos x dx

??? kan jeg få hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2010 af peter lind

Den første dt =2xdx så ∫kvrod(x2-2)xdx = ½∫kvrod(t)dt

Den anden. Brug substitutionen t = cos(x), dt = -sin(x)


Skriv et svar til: substitution af integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.