Matematik

Mat hjælp

22. august 2010 af Devy (Slettet)

En person har aflæst sin elmåler hver aften igennem en periode på 14 dage. Det viser sig,
at der med tilnærmelse gælder
 

f(x)=20x+33700

Hvad fortæller denne model om det daglige elforbrug i perioden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2010 af Brisen (Slettet)

Se på en graf ville 33700, være et punkt PÅ y-aksen, dvs. at på dag 0 var 33700 enheder. f(x)=20*0+33700=33700

Så 20x må vøre det antal enheder der ligges til pr dag.

og "x" er bare antal af dage.


Svar #2
22. august 2010 af Devy (Slettet)

Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Mat hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.