Matematik

Andengradsligning - HJÆLP!

23. august 2010 af TinaMirzaei (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle sammen.

Jeg sidder her med en andengradsligning som lyder følgende: 2x ^ 2 - 8 = 0

HVORDAN LØSER JEG DEN?? jeg skal vel isolere x, ved at tage kvadratroden.. men hvordan skal mellemregningerne se ud?

håber I kan hjælpe mig!:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2010 af mathon

                 x2 - 4 = 0

               (x2 - 22) = 0

               (x+2)(x-2) = 0                                 brug nul-reglen


Skriv et svar til: Andengradsligning - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.