Matematik

Ligninger

23. august 2010 af Jensen11 (Slettet)

nogen der kan finde ud af de her to ligninger?

b) 7 * 3^x = 1708

c) 7 * x^3 = 1708
 

tak for hjælpen på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2010 af Isomorphician

b)

7 * 3x = 1708 <=>

3x = 244 <=>

x*log(3) = log(244) <=>

x = log(244)/log(3) <=>

x = ....

c)

7 * x3 = 1708 <=>

x3 = 244 <=>

x = 2441/3 <=>

x = ....


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.