Matematik

Eksamen på fredag - 1000 kr i dusør!

24. august 2010 af Forstadsmor (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har søgt ind på et studie som kræver matematik B. Jeg har fået tilbudt at gå til eksamen i fuldt pensum på fredag (STX 4-timers eksamen) og har naturligvis sagt ja tak. Der er bare det "lille" problem, at jeg ikke har åbnet en matematik bog i mere end 20 år og derfor nu har indset at jeg er ombord på Titanic! Har brugt hele dagen idag på at læse uden at være kommet i nærheden af at kunne løse de eksamens opgaver jeg har googlet! HJÆLP...

Er der nogen derude der kan komme mig til undsætning - jeg har fri torsdag og udlover 1000 kr i præmie til den der kan få mig opdateret således at jeg kan bestå på fredag! Jeg bor i Bagsværd og håber virkelig der er en tålmodig og pædagogisk person derude som kan komme og hjælpe mig! Jeg er absolut ikke tal menneske og det kommer til at kræve overskud at få mig igennem nåleøjet!!!

Krydser fingre!

Line


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. august 2010 af MrBeam (Slettet)

Har du haft matematik på B - eller C-niveau før, og bare skal have det repeteret inden eksamen, eller skal du lære det hele fra bunden?


Svar #2
24. august 2010 af Forstadsmor (Slettet)

Jeg har sidst haft matematik i folkeskolen på 10. klasses niveau - men det var altså i 1990 :)

Skal have 40 % rigtige for at bestå - tror du det er helt ude i hampen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2010 af MrBeam (Slettet)

Tja, hvis man skal tage matematik B-niveau på aftenskole f.eks., foregår det 4 timer om ugen i et år - forudsat at man har haft det på C-niveau! Så at lære det hele på én dag virker lidt vildt :P men det er da vel ikke umuligt, synes da hvert fald du skal prøve, det kan være du er "heldig".


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2010 af borgen (Slettet)

 Et stort held og lykke herfra! Mine 2 år med matematik i gymnasiet virker spildte hvis man kan bestå efter 1 dags læsning


Svar #5
25. august 2010 af Forstadsmor (Slettet)

Jeg kan kun være helt enig - syntes også det er et langt ude forslag fra studiet side, men de mener at mine 15 års erhvervserfaring i den finansielle sektor også giver point. Tager en snak med dem i dag - det er simpelthen spild af alles tid at lade mig gå op efter 3 dages varsel!


Skriv et svar til: Eksamen på fredag - 1000 kr i dusør!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.