Matematik

eksponentiel aftagaende

24. august 2010 af Phys (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hej, hvordan finder jeg funktionen for en aftagende graf?

jeg har temperaturen ad y-aksen og tid i sekunder ad x-aksen.


Svar #1
24. august 2010 af Phys (Slettet)

temperaturen starter ved 100 grader og kan ikke være mindre end stuetemperatur.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2010 af ramme2 (Slettet)

f(t) = b*at       b=100°          f(t) = 100*at       a< 1     for at beregne fremskrivningsfaktoren a skal der bruges nogle flere oplysninger.   Men hvis du kender 2 punkter på grafen kan du beregne fremskrivningsfaktoren  ved 

a = x2-x1 √ (y2/y1)


Skriv et svar til: eksponentiel aftagaende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.