Matematik

Hvad er?

26. august 2010 af evax2915 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvad er en grafisk afbildning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2010 af mathon

kurven i et koordinatsystem


Svar #2
26. august 2010 af evax2915 (Slettet)

kurven?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2010 af mathon

hvis du har
funktionen
                       f(x) = y = ax + b
er
        grafen/kurven i et sædvanligt koordinatsystem en ret linje

hvis du har
funktionen
                      f(x) = y = ax2 + bx + c   a≠0
er
       grafen/kurven i et sædvanligt koordinatsystem en parabel

 


Svar #4
26. august 2010 af evax2915 (Slettet)

okay tak.


Skriv et svar til: Hvad er?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.