Matematik

Spejlingsaksen? Og fællesmængden?

26. august 2010 af kristinafogh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har virelig brug for hjælp til noget matematik jeg ikke kan huske, og noget jeg ikke har lært.

Det første er:

Ved spejling i linien x=3 afbildes T1 i en ny trekant T2.

Hvordan finder jeg spejlingsaksen x=3 i mit koordinatsystem?

Det andet er:

Skraver punktmængden T2 ∩ K.

Hvordan finder jeg ud af hvor meget jeg skal skravere af min figur? Og hvilken an af dem skal jeg skraver noget af?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2010 af peter lind

Linjen x=3 er den lodrette linje, der skærer x-aksen i  (3, 0). Du skal skravere den del af trekanten T2 som også ligger i K


Skriv et svar til: Spejlingsaksen? Og fællesmængden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.