Matematik

Ligninger !!

28. august 2010 af matgali (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey jeg skal aflevere svar på de her mandag,  men har en meget travl weekend.. Nogen der vil give sigt i kast med dem :) ?

Opgave:

løs nedenståede 4 opgaver, skriv tekst og følgende ligninger

Opg 1: 6x = 15

opg 2: x+2=3

opg3: 12x+2=7x+22

Opg4: hos en grønthandler koster en pose løg 8 kr og en pose gulerodder 15 kr, det vides ikke umiddelbart hvad en pose kartofler koster men det oplyses at 5 poser kartofler og 1 pose løg koster det samme som 3 poser kartofler og 2 poser gulerodder (opstil en ligning og find ud af hvad en pose kartofler koster.

Husk mellemregninger, og tekst


Mvh

John !!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du har vel ikke så travlt, at du ikke kan vise her, hvor langt du er nået med de fire opgaver?


Svar #2
28. august 2010 af matgali (Slettet)

nej sidder lige ved  computer nu her den næste time, er ikke startet endnu :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2010 af Bankier (Slettet)

Forummet fungerer ikke på den måde.  En gyldig grund til at bede om hjælp er, hvis man ikke kan finde ud af at løse nogle opgaver, men selv kommer med løsningsforslag eller man har regnet dele af opgaven.

Vis, det du har skrevet.   


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 -- Så gå i gang med dine opgaver og henvend dig så her i forumet, når du har problemer med opgaverne. Du lærer jo ikke noget ved at andre laver dine opgaver for dig.


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2010 af mette48 (Slettet)

Helt enig med #3 og #4

Vi vil gerne hjælpe fagligt men laver ikke hjemmearbejder for de dovne.


Svar #6
28. august 2010 af matgali (Slettet)

okay jeg havde misforstået siden, jeg har kastet mig over mit hjemmearbejde, og jeg skriver hvis jeg får brug for lidt hjælp.

Mvh

Mathias


Skriv et svar til: Ligninger !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.