Matematik

Omskriv en forskrift

30. august 2010 af martinweber (Slettet) - Niveau: C-niveau

 a= 3,374

b=0,007378

W=0,007378•L3,374

Opgave b

100=b•La

Hvordan skulle man så skrive sætningen om når det er L man skal finde?


Svar #1
30. august 2010 af martinweber (Slettet)

 Det er 

100= b• La


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2010 af mathon

    

             L = (100/b)1/a


Skriv et svar til: Omskriv en forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.