Matematik
Fourieranalyse - hvordan?
31. august 2010 af
AnneHH (Slettet)
Hej
Jeg har problemer med følgende opgave om daglige variationer:
Følgende serie er givet: se vedhæftede opgave
1) Jeg regner med, at xm er middelværdien (ca. 15), τ0 er forskydningen (ca. 20) og α er amplituden (ca. 5)
2) Her kommer jeg i problemer. Serien er på 48 timer, dvs. jeg skal finde 3 led i Fourierrækken (k = 0,1,2), da jeg har to oscillationer:
x(t) = a0/2 + ∑(∞,k=0) (ak cos((2π/T)kt) + bk sin((2π/T)kt))
Eller hvordan?
Mvh. Anne
Vedhæftet fil: Exercise about harmonic variations.pdf
Skriv et svar til: Fourieranalyse - hvordan?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
