Matematik

HJÆLP!

04. september 2010 af saadian (Slettet) - Niveau: B-niveau

 jeg skal lave ligningen til denne her og løse den. Er der nogen af jer der kan vise mig hvordan?

Anne har 1765 kr. Hun bruger ca 117 kr om dagen. Hvor lang tid går der inden hun har 200 kr tilbage?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2010 af richgirl (Slettet)

f(t) = -117t + 1765

Her fortæller t, antal dage. Så kan du isolere t, i ligningen:

200 = -117t + 1765


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2010 af ramme2 (Slettet)

f(x) = 1765 -117*x      funktionsforskrift    x er antallet af dage      f(x) er det beløb Anne har tilbage efter x dage. Lineær funktion

f(x) =200 KR   Find antallet af dage x        200=1765-117x  

117x = 1765 -200

x = (1565/117) antal dage   


Svar #3
04. september 2010 af saadian (Slettet)

ok tak til jeg begge :D


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.