Matematik
KONSTANTEN A
Hej herinde
Jeg har en delopgave i min afl., som jeg simpelthen ikke kan løse. Opgaven lyder, at jeg har funktionen F(x) = ae^x. hvoraf a er en konstant.
Bestem konstanten a, så integralet fra 1 til 4 f(x) dx = 1 (altså integrationstegn fra 1 til 4 f(X) dx = 1). Det forstår jeg ikke, er der nogle, der vil hjælpe?
Mange tak på forhånd.
Svar #1
05. september 2010 af kieslich (Slettet)
∫1,4 F(x) dx = F(4) - F(1) da stamfunktionen til a*ex er a*ex
= a e4 - ae1 = a*(e4 -e1 ) = 1 <=> a = 1/(e4 -e1)
Skriv et svar til: KONSTANTEN A
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
