Matematik

f'(x0)

05. september 2010 af miss2144 (Slettet) - Niveau: A-niveau

angiv f'(x0) i hvert følgende tilfælde:

1)   f(x) = ( 3x-7) (2x2+1)

2) f (x) = (3√x-1) (x2-7x)

3) f(x) = (√x + 3) ( √x-3)

er der en som kan fortælle mig hvordan man løser dem? med beskrivelse tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af Matkaj

Du skal differentiere de tre funktioner vha. produktreglen - så har du de afledede f'(x). Dernæst indsætter du x0 på x's plads så har du f'(x0).


Svar #2
05. september 2010 af miss2144 (Slettet)

kan du ik lave en af dem så jeg kan blive inspireret?


Svar #3
05. september 2010 af miss2144 (Slettet)

er der nogen som kan hjælpe`?


Skriv et svar til: f'(x0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.