Matematik

integralregning....

05. september 2010 af Gitse (Slettet)

Hej,

jeg har svært ved at forstå denne opgave. den siger at man skal bestemme f(-2) i flg. tilfælde, hvor a, b og c er konstanter:

f '(x)= ax5+bx3+cx    og    f(2)=7

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af Duffy

Pga symmetri er f(-2) = 7

da f er en lige funktion [ f(-x) = f(x)]


Skriv et svar til: integralregning....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.