Andre fag

Eksamensprojekt HF- hvilke fag og idé

06. september 2010 af solsikken34 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal skrive eksamensprojekt (tværfagligt) på Hf og skal snart tilmelde mig. Det var meningen,at jeg skulle skrive det sidste år, men på grund af stress måtte jeg vente. Jeg interesserer mig ikke meget for historie og religion, som jeg ellers havde sidste år+ i år  - så overvejer at skrive i biologi/kemi, men det er knap 2-3 år siden jeg har haft de fag, og har smidt mine noter ud :-( Har jo heller ikke bøgerne mere. Kan man godt skrive i de fag alligevel? Og hvordan finder man lige ud af hvilket niveau man laver opgaven i, når man ikke har sine lærebøger? Og endelig har I et eksempel på hvad man kunne skrive om i biologi/kemi? evt noget med kost/sygdomme/kostens sammensætning etc.

Håber I kan hjælpe mig lidt på vej.... På forhånd tak!  :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2010 af Jeppe101

Se søgeboksen her på studieportalen. Der ligger spandevis af HF eksamensprojekter hvor du kan få en masse inspiration til din egen opgave.


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. september 2010 af eksamenshajen

Som enkeltfagskursist via VUC, kan du godt skrive i de pågældende fag, selv om det er længe siden du har haft dem.

Du får tildelt to vejledere/lærere, en fra hvert fag, du skal skrive i, og de godkender din formulering og snakker mere uddybende med dig, om hvilke retninger indenfor din problemformulering, de er interesserede i.

Kun en af vejlederne er med til eksamen, repræsentanten for det andet fag er en ekstern censor. (Ja, de kender ikke den andens fagområde til bunds, og man mister derved nogle rettigheder som studerende, ved bedømmelsen).

Jeg skrev om Denguefeber i fagene biologi og geografi, men det er da oplagt at skrive om sygdomme og kost i biologi og kemi, hvor du fx bruger biokemi til at beskrive nogle processer der foregår i kroppen.

Kun fantasien sætter grænser. Men snak med en studievejleder.


Svar #3
08. september 2010 af solsikken34 (Slettet)

Tusind tak. Er mere rolig nu :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. september 2010 af eksamenshajen

Dejligt. :0)


Skriv et svar til: Eksamensprojekt HF- hvilke fag og idé

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.