Matematik

BMI

06. september 2010 af Justme92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 En kvinde er 165 cm høj.

c) opstil en funktion, som beskriver BMI, som funktion af vægten for denne kvinde, og undersøg, hvilket vægtinterval denne      kvindes vægt skal ligge indenfor, hvis hun ønsker at tilhøre kategorien "Normalvægt".

BMI for Normalvægt: 18,5-24,8.

Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe mig med dette spørgsmål, tak :).


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2010 af Anders521

Hej Kamilla,

så vidt jeg husker afhænger BMI af to variabler, og ikke en.   Disse to er vægten og højden.  Hvis vi lader v=vægt i kg og u=højde i meter,   så har vi funktionen GMI(u,v). Regneforskriften for funktionen er så BMI(u,v)=u/v. Dette er formentligt ikke korrekt, men hvad mener du Kamilla?

Mvh. Anders 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2010 af kieslich (Slettet)

BMI = m/h2   m = masse  h = højde i meter

<=>  m = BMI*h2   Indsæt grænserne for BMI'en og find grænserne for massen


Svar #3
06. september 2010 af Justme92 (Slettet)

 Hej Anders.

Jeg får desværre ikke mere af vide i opgaven end hvor høj hun er.
Jeg vil vel gerne finde funktionen af vægten for denne kvinde, så jeg kan finde ud af om hun er 'normal'.
Men jeg aner bare ikke selv lige hvordan man skal gøre det.

Hilsen Kamilla.
 


Svar #4
06. september 2010 af Justme92 (Slettet)

 Mange tak Brian, det hjalp rigtig meget :)


Skriv et svar til: BMI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.