Biologi
Biokemi: proteiner
29. marts 2005 af
*==* (Slettet)
Hej, jeg skal vide hvordan man finder nettoladningen for et protein ved pH = 2?
Jeg ved at den ved pH = 7 er aminosyrernes samlede ladning (altså de aminosyrerester´s sidekæder som er ladede).
Tak
Jeg ved at den ved pH = 7 er aminosyrernes samlede ladning (altså de aminosyrerester´s sidekæder som er ladede).
Tak
Skriv et svar til: Biokemi: proteiner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
