Matematik

Bestem værdien

08. september 2010 af Metteaugustin (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem værdien 5/(2m^2+3mn)

for m = 1 og n = 2

Reducer dernæst udtrykket.

Er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2010 af Bankier (Slettet)

At bestemme værdien er bare at indsætte og udregning                          )


Svar #2
08. september 2010 af Metteaugustin (Slettet)

men jeg forstår det ikke "bare" lige :p... der står jo m = 1 og n er = 2... så får jeg værdien til 8,5? det er vel ikke rigtigt?



Svar #3
08. september 2010 af Metteaugustin (Slettet)

okay nu har jeg lige prøver igen så får jeg 0,625, er det rigtigt :D?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2010 af ramme2 (Slettet)

ja


Skriv et svar til: Bestem værdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.