Matematik

sandsynlighed

08. september 2010 af NadiaRG91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey folks! har en lille opgave til imorgen, og er helt lost  - håber i ka hjælpe ?

en stokatisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter 25 og sandsynlighedparameter 0,3

middelværdien af X betegnes u (=my) og spredningen af X betegnes Q

Bestem P(|X-u|<Q)

?????


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2010 af Fourier (Slettet)

 X~b(25,0.3) 

Da er middelværdien af X = u =25*0.3

Variansen = 25^0.3 (1-0.3). Spredningen er kvadratroden af variansen.


Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.