Matematik

Ligning.

09. september 2010 af Josephinef (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Forstår ikke helt opgaven som lyder:

Undersøg, om 2 er løsningen til ligningen    x^3 - 5x^2 + 3x + 6 = 0 

Hvordan løser jeg denne opgave??  


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt x=2 i ligningen. Hvis resultatet på venstre side stemmer med højre side, er 2 en løsning. Det svarer til at gøre prøve med x=2 i ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2010 af JKaram (Slettet)

Jeg kan fortælle dig at det er det, så du skal bare vise det.

Karam


Skriv et svar til: Ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.