Matematik

(y2-y1)/(x2-x1) hjælp til bevis

11. september 2010 af SophiaCarmen (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Spørgsmålet lyder:

Vi ved, at a = (y2-y1)/(x2-x1)

Kan du bevise, at (y2-y1)/(x2-x1) = (y1-y2)/(x1-x2) ER et sandt udsagn?

Kan du også bevise, at (-a) = (y2-y1)/(x1-x2) = (y1-y2)/(x2-x1)?

Håber der er nogen derude, der er lidt klogere end jeg. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2010 af peter lind

Du skal bruge at -(y2-y1) = y1-y2 og -(x2-x1) = x1-x2


Svar #2
11. september 2010 af SophiaCarmen (Slettet)

Jamen jeg skal jo begrunde hvorfor jeg kan gøre dette?


Skriv et svar til: (y2-y1)/(x2-x1) hjælp til bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.