Matematik

Lægge et tal til en brøk

11. september 2010 af sdj (Slettet)

 Hvordan lægger man et tal til en brøk?

fx

8x / 3 + 11


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2010 af mathon

     (8x/3) + 11

      (8x/3) + (33/3) = (8x+33)3


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. september 2010 af Teazy (Slettet)

Din brøk står i tredjedele, og da der går 3 tredjedele på 1 -> 11 = 33/3


Svar #3
11. september 2010 af sdj (Slettet)

 Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Husk brøkstregen i # 1:

= (8x+33) / 3


Skriv et svar til: Lægge et tal til en brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.