Tysk

tysk

12. september 2010 af lillebil (Slettet)

er der nogen der ved hvordan man siger i tysk

her har jeg skevet adressen for Firmaet

til hvem det er til

her kan man se dato


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2010 af Tyskfødt (Slettet)

her har jeg skevet adressen for Firmaet    Mener du: Hier habe ich die Adresse der Firma aufgeschrieben ?

til hvem det er til  =  til rette vedkommende  = zu Händen von Frau Schmitt

her kan man se dato = hier kann man das Datum sehen.
 


Skriv et svar til: tysk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.