Matematik

hjælp

12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

Camilla betalte 180 kr for et kasettebånd og en CD. På kvitteringen ser hun, at CD'en kostede 3 gange så meget som kasettebåndet. Hvad kostede båndet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af Mimical (Slettet)

Du kunne kalde kassettebåndet for x og CD'en for 3x, så har du:

x + 3x = 180

4x =180

x = 45

3x = 135


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.