Matematik

Logaritmiske Ligninger

12. september 2010 af Hanzzzz (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Mellem regninger ville være enormt dejligt.

^ = opløftet i / potens.

* = gange

a.

log x = 2.2

b.

ln x = 3.1

c.

0.5 log x = 5 - 3 log x

d.

2.7ln x = 4 - 3 ln x

e.

log (x + 5) + 5 = 7

f.

ln x - ln 3 = 2

g. 

419 * 6,28^x = 2614

h.

ln(%x) = ln 10

i.

log x^2 = 1.2

j.

(ln x)^2 = 0.25

tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

du skal selv prøve først


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2010 af mette48 (Slettet)

a og b er opslag på lommeregneren

c og d isoler logx    lnx        og slå op

du skal ikke forvente vi laver dine hjemmeopgaver for dig


Skriv et svar til: Logaritmiske Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.