Matematik

nulreglen

12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

2x^2 - x = 0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af mathon

                  2x·(x - (1/2)) = 0


Svar #2
12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

Hvordan det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2010 af morten1092 (Slettet)

2x^2-x=0

x(2x-1) = 0

x = 0


Svar #4
12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

Hvad er det andet x så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2010 af morten1092 (Slettet)

Tænk logisk.. hvilke tal kan x være når det giver 0 på den anden side :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2010 af mathon

             2x·(x - (1/2)) = 0

             x = 0  ∨  x = (1/2)


Svar #7
12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

okay, men lommeregneren siger det skal give 5?


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. september 2010 af morten1092 (Slettet)

Mathon har ret.. regnefejl :(


Svar #9
12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

når ja, men mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. september 2010 af morten1092 (Slettet)

du velkommen :)


Skriv et svar til: nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.