Matematik

andengradsligninger

14. september 2010 af englo (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej hej :D

har brug for hjælp til følgende opgave:

andengradspolynomiet: f(x)=x2+6x+17

bestem den x-værdi, hvor tangenten til grafen for f(x) har hældning 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2010 af Isomorphician

Løs f'(x) = 0


Svar #2
14. september 2010 af englo (Slettet)

okay kan det så passe at x-værdien er 4?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2010 af Isomorphician

Nej, ikke helt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2010 af mathon

                    f '(xo) = 2xo + 6 = 0

                                  xo + 3 = 0

                                  xo = -3


Skriv et svar til: andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.