Fysik

Beregne P?

14. september 2010 af yas-03 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Jeg har fået en lille opgave som virker lidt svær.

Jeg får at vide at R= 15 (ohm) og I= 0,28 A (ampere) beregn U og P

Hvordan gør jeg nu det? Har kigget lidt bøger men kan ik finde noget :)

Håber i hurtigt kan hjælpe da det er til imorgen


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Så vidt jeg husker er effekten P=E2/R = I2*R. Hvis du kender de to af størrelserne, kan du beregne den tredje.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2010 af peter lind

Og U = I*R (Ohms lov)


Svar #3
14. september 2010 af yas-03 (Slettet)

oki doki Jeg skal prøve :D tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Beregne P?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.