Matematik

Sinusrelationerne!

15. september 2010 af Jonas2840 (Slettet)

Heej :)

Hvordan løser jeg den her opg.??

er forvirrede :S

Vilkårlige trekanter:

vi har trekant ABC som siger A= 56 grader , C= 80 grader a= 67 og c = 76,6 

 så skal jeg have fundet resten og hvordan gør jeg det??

Men for finde vinkel B skal jeg ikke bare sige 180-56-80 grader eller??

på forhånd taak.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2010 af Lukka (Slettet)

Jo


Skriv et svar til: Sinusrelationerne!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.