Matematik

Stamfunktion med y=2x-3

15. september 2010 af princethon (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa alle gode SPere

Jeg søger lidt hjælp, jeg kan sagtens regne det ud, men problemet er at jeg skal bruge TI, og det er jeg rimelig grøn i..
 

opgaven lyder som følgende:

En funktion h(x) r bestemt ved h(x)=8/x, x>0. Bestem den stamfunktion til h(x), hvis graf har linjen med ligningen y=2x-3 som tangent..

Hvordan regner jeg den ud med TI interactive?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2010 af cillerakv (Slettet)

Altså du gør det jo bare som du ellers ville have gjort det, bare ved at "skippe" de fleste mellemregningerne.

Du kan finde et integraletegn i TI som du bare skal "fylde ud"


Svar #2
15. september 2010 af princethon (Slettet)

Problemet er bare, at jeg slet ikke har nogle erfaringer med TI interactive, kunne du evt. hjælpe mig?


Skriv et svar til: Stamfunktion med y=2x-3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.