Matematik

Svær logaritme

18. september 2010 af came (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp i logaritmer.

Jeg kender godt regenreglerne:

1. ln(ab)= lna+lnb

2. lna/b= lna - lnb

ln(a^x)= x*lna

Men jeg er alligevel meget i tvivl om, hvordan man regner dette stykke ud:

ln x + ln(x+1)

Jeg har fået det til:

ln(x^2+1)

Er dette rigtigt?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2010 af Isomorphician

ln(x(x + 1)) = ln(x2 + x)


Svar #2
18. september 2010 af came (Slettet)

Hvor bliver 1 tallet af?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2010 af Isomorphician

Du ganger x ind i parentesen


Svar #4
18. september 2010 af came (Slettet)

Tak:-)


Skriv et svar til: Svær logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.