Matematik

Fakta eller fiktion?

18. september 2010 af came (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg gåber jeg kan få, hjælp til dette spørgsmål.

Jeg har nogle logaritmer for. Jeg har lavet dem jeg kunne finde ud af, men her er dem jeg er i tvivl om:

ln(25)-ln(25/7)

Det har jeg fået til: 1/7

Fakta eller fiktion?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2010 af Economist (Slettet)

ln(25)-ln(25/7)=ln(25)-(ln(25)-ln(7))=ln(25)-ln(25)+ln(7)=ln(7).

Så fiktion.


Svar #2
18. september 2010 af came (Slettet)

Nårh, ja tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2010 af Economist (Slettet)

Du har da også fået alle mellemregningerne? :S


Skriv et svar til: Fakta eller fiktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.