Matematik

Svære logaritmer

18. september 2010 af came (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til de her to logaritmer:

4lne-lne^7

og

logx+log(x+1)


Svar #1
18. september 2010 af came (Slettet)

Jeg har virkelig brug for hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2010 af mathon

                  4ln(e) - ln(e7)

                  4·ln(e) - 7·ln(e) = 4·1 - 7·1 = 4 - 7 = -3

se
www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx


Svar #3
18. september 2010 af came (Slettet)

Tak du har været til yderst stor hjælp :-)


Skriv et svar til: Svære logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.