Tysk
Rettelse af ca. 100 tyske ord...
02. april 2005 af
Marco (Slettet)
Håber I vil hjælpe med de mange fejl, som jeg nok har lavet.
Et Samfundsproblem
Den tyske regering har forøget indsatsen imod nynazistiske partier. Man har bevilget 30 mio. euro til ungdomsinitiativer mod ekstremisme og fremmedfjentlighed. Efter svensk forbillede vil man forsøge at hente de unge tilbage i samfundet igen. Dette skal ske ved hjælp af „Exit“-programmet, som har kontakt med ca. 100 unge, der gerne vil ud af miljøet. Det er hovedsageligt i Østtyskland, at ekstremismen er udbredt. Dette kan skyldes den sociale usikkerhed og den større arbejdsløshed siger den tyske Familieminster Christine Bergmann, som selv er østtysker.
Ein Gesellschaftproblem
Die deutsche Regierung hat vergrößert der Einsatz gegen Neonazismus. Man hat bewilligt 30 Mio. Euro zu diesem Zweck. Diesem Geld soll geht zu Jugendinitiative gegen Extremismus und Ausländerhass. Nach schwedischem Vorbild will man versucht zu holt junge Leute zurück zu der Gesellschaft. Diese soll mit Hilfe von dem „Exit“-Programm gescheht, dem Kontakt mit ca. 100 Neonazisten hat, der der gerne aus der Szene abgehen. Es ist hauptsächlich in Ostdeutschland, wo der Extremismus ausgebreitet ist. Das kann verdankt die grosse Arbeitslosigkeit und die soziale Unsicherheit, die deutsche Familieminister Christine Bergmann sagt, die selbst Ostdeutscher ist.
Et Samfundsproblem
Den tyske regering har forøget indsatsen imod nynazistiske partier. Man har bevilget 30 mio. euro til ungdomsinitiativer mod ekstremisme og fremmedfjentlighed. Efter svensk forbillede vil man forsøge at hente de unge tilbage i samfundet igen. Dette skal ske ved hjælp af „Exit“-programmet, som har kontakt med ca. 100 unge, der gerne vil ud af miljøet. Det er hovedsageligt i Østtyskland, at ekstremismen er udbredt. Dette kan skyldes den sociale usikkerhed og den større arbejdsløshed siger den tyske Familieminster Christine Bergmann, som selv er østtysker.
Ein Gesellschaftproblem
Die deutsche Regierung hat vergrößert der Einsatz gegen Neonazismus. Man hat bewilligt 30 Mio. Euro zu diesem Zweck. Diesem Geld soll geht zu Jugendinitiative gegen Extremismus und Ausländerhass. Nach schwedischem Vorbild will man versucht zu holt junge Leute zurück zu der Gesellschaft. Diese soll mit Hilfe von dem „Exit“-Programm gescheht, dem Kontakt mit ca. 100 Neonazisten hat, der der gerne aus der Szene abgehen. Es ist hauptsächlich in Ostdeutschland, wo der Extremismus ausgebreitet ist. Das kann verdankt die grosse Arbeitslosigkeit und die soziale Unsicherheit, die deutsche Familieminister Christine Bergmann sagt, die selbst Ostdeutscher ist.
Svar #1
03. april 2005 af Fingersen (Slettet)
Die deutsche Regierung hat /vergrößert der/(den) Einsatz gegen /N/(n)eonazis/mus/(tische Parteien vergrößert).
/Man hat bewilligt/30 /Mio./(Millionen) Euro /zu/(für) /diesem Zweck. Diesem Geld soll geht zu/ Jugendinitiative(n) gegen Extremismus und Ausländerhass (sind bewilligt).
Nach schwedischem Vorbild(, wird) /will/ man versuch/t/(en,) /zu holt/ junge Leute /zurück/ zu der Gesellschaft (zurückzuholen).
Dies/e soll/(wird mit Hilfe von dem „Exit“-Programm /gescheht/(gemacht), d/em/(as) Kontakt mit /ca./(ungefähr) 100 /Neonazisten/(jungen Leuten) hat, d/er/(ie) /der/ gern/e/ aus /der Szene/(dem Milieu heraus) /abgehen/(wollen/möchten).
Es ist hauptsächlich in Ostdeutschland, /wo/(dass) der Extremismus ausgebreitet ist.
/Das kann verdankt/(Es könnte wegen) d/i/e(r) gr/oss/(öß)e(ren) Arbeitslosigkeit und d/i/e(r) soziale(n) Unsicherheit (sein), /die/(sagt die) deutsche Familieminister(in) Christine Bergmann /sagt/, die selbst Ostdeutscher(in) ist.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
/Man hat bewilligt/30 /Mio./(Millionen) Euro /zu/(für) /diesem Zweck. Diesem Geld soll geht zu/ Jugendinitiative(n) gegen Extremismus und Ausländerhass (sind bewilligt).
Nach schwedischem Vorbild(, wird) /will/ man versuch/t/(en,) /zu holt/ junge Leute /zurück/ zu der Gesellschaft (zurückzuholen).
Dies/e soll/(wird mit Hilfe von dem „Exit“-Programm /gescheht/(gemacht), d/em/(as) Kontakt mit /ca./(ungefähr) 100 /Neonazisten/(jungen Leuten) hat, d/er/(ie) /der/ gern/e/ aus /der Szene/(dem Milieu heraus) /abgehen/(wollen/möchten).
Es ist hauptsächlich in Ostdeutschland, /wo/(dass) der Extremismus ausgebreitet ist.
/Das kann verdankt/(Es könnte wegen) d/i/e(r) gr/oss/(öß)e(ren) Arbeitslosigkeit und d/i/e(r) soziale(n) Unsicherheit (sein), /die/(sagt die) deutsche Familieminister(in) Christine Bergmann /sagt/, die selbst Ostdeutscher(in) ist.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Rettelse af ca. 100 tyske ord...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
