Matematik

csc, sec og cot?

19. september 2010 af hfh42 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Hvad er csc, sec og cot? Jeg ved det er trigonometriske funktioner ligesom sin, cos og tan. Men hvad er sammenhængen mellem dem, hvad betyder de og hvor/hvordan bruger man dem?

Håber der er nogle som kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2010 af peter lind

csc(x) = 1/sin(x), sec(x) = 1/cos(x), cot(x) = cos(x)/sin(x) = 1/ tan(x). De 2 første bruges meget sjældent.


Svar #2
19. september 2010 af hfh42 (Slettet)

Okay, mange tak :D


Skriv et svar til: csc, sec og cot?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.