Matematik

Bevis stamfunktioner og K

19. september 2010 af 215 (Slettet)

jeg kan ikke lige se hvor min fejl er, men er sikker på at der er en fejl.. nogen som lige kunne vise mig hvor den er 

Vedhæftet fil: Bevis.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

så prøv at sætte nogle eksempler ind for eksempel F1(x) = sin(x) og F2(x) = x,  passer det så, hvad der står?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2010 af peter lind

Du  beviser korrekt at (F1(x)-F2((x))' = 0. Heraf kan du så slutte at differencen mellem stamfunktionerne er konstant. Resten bør du slette. Iøvrigt bruger du i det følgende samme konstant k for forskellige stamfunktioner. De går naturligvis ikke.


Svar #3
19. september 2010 af 215 (Slettet)

 #1

så prøv at sætte nogle eksempler ind for eksempel F1(x) = sin(x) og F2(x) = x,  passer det så, hvad der står?

Det er jo stamfunktioner for for en funktion, og ikke 2 forskellige...

#2

Du  beviser korrekt at (F1(x)-F2((x))' = 0. Heraf kan du så slutte at differencen mellem stamfunktionerne er konstant. Resten bør du slette. Iøvrigt bruger du i det følgende samme konstant k for forskellige stamfunktioner. De går naturligvis ikke.

i mit hoved burde jeg bare slettte F1(x)+k = F2((x) + k = k..
Burde jeg ikke bare stopppe ved F1(X) - F2(x) = k.. for så har jeg vel bevist at det er det som er forskellen..


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2010 af peter lind

Du har jo faktisk ikke F2(x)-F1(x) = k, ellers er det korrekt at du burde standse der.


Skriv et svar til: Bevis stamfunktioner og K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.